• Play video

Roland XT-640

  • 4 of 8 kleuren;
  • Printer assist;
  • Ergoland RIP software;
  • Uniek vacuümsysteem.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Roland Texart XT-640 is de machine voor u wanneer u op zoek bent naar een sublimatie en transfer printer die super printkwaliteit combineert met bewezen betrouwbaarheid. Door de vele toepassingen als sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. creëert u allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie.

Eigenschappen van de Roland XT-640

Roland Texart XT-640 sublimatieprinten

De XT-640 is de machine voor u wanneer u op zoek bent naar een sublimatie en transfer printer die super printkwaliteit combineert met bewezen betrouwbaarheid. Door de vele toepassingen als sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal,  etc. creëert u allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie. U kunt de XT-640 verkrijgen in twee inktconfiguraties: met 4 kleuren (tweemaal CMYK) of 8 kleuren (CMYKLcLm + oranje + violet).

 

Levendige kleuren voor de mooiste prints en prachtige kwaliteit

De nieuwste print technologie van de XT-640 gecombineerd met de Texart-inkt zorgt voor de mooiste prints met fantastische kleuren. Wanneer u kiest voor een configuratie met vier kleuren levert u haarscherpe kwaliteit met een hoge printsnelheid. Een nog breder kleurenspectrum inzetten? Kies dan voor de achtkleurenconfiguratie met oranje en violet.

 

Een krachtige printer komt samen met de krachtige ErgoSoft Roland Edition RIP software

Bij een krachtige printer hoort krachtige RIP software. ErgoSoft is de grootste leverancier van RIP software in de textielsector. Deze RIP software zorgt ervoor dat u productiviteit combineert met beeldkwaliteit. Krachtige RIP-verwerking met hoge densiteit en een zo laag mogelijk inktverbruik zijn eigenschappen die deze RIP software kenmerken. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw XT-640 haalt.

 

Grote volumes en toch constant precies printen voor een optimaal proces

Ook bij grote media volumes wilt u een nauwkeurige mediadoorvoer. Een uniek vacuümsysteem zorgt ervoor dat het transferpapier vlak blijft tijdens het printen. Een verbeterd doorvoersysteem zorgt voor en achter de printer voor een gelijkmatige spanning, zodat het materiaal niet schuin kan trekken. Zo bent u er zeker van dat het printmateriaal zorgvuldig wordt opgerold op het oprolsysteem en u vlot kunt overgaan tot het transferproces.

Kies voor digitaal en ervaar de mogelijkheden

De XT-640 biedt tal van nieuwe voordelen voor uw organisatie. De machine kenmerkt zich door hoge printsnelheden en lage vaste kosten zodat u snel en gemakkelijk unieke prints, stalen en limited editions kunt printen. Met deze voordelen kunt u uw output aan de eisen van uw klanten koppelen. Digitale sublimatie biedt ook efficiëntie en flexibiliteit. U print verschillende kleurvariaties of compleet verschillende ontwerpen binnen dezelfde oplage voor maatwerk op grote schaal of groepeert verschillende jobs tijdens één lang proces.

 

Een perfect evenwicht tussen productiviteit en kwaliteit

Met zijn robuuste bouw en twee printkoppen die “gestaggered” (trapsgewijs) opgesteld zijn, voldoet de XT-640 aan de veeleisende productie-eisen en haalt hij printsnelheden tot 63 m²/u*. De XT-640 biedt stabiliteit, een buitengewone printkwaliteit en uitstekende supersnelle prestaties. Om elke gradatie en elk detail vast te leggen, vuren de printkoppen druppels in zeven verschillende groottes af in overeenstemming met de eigenschappen van het materiaal en de gewenste printkwaliteit.

*Printsnelheid is afhankelijk van de geschiktheid van de gekozen toepassing.

 

Gerust onbewaakt printen zonder zorgen

Het inktsysteem van de XT-640 garandeert stabiel en langdurig printen met inktzakken van 1 liter. In vierkleurenmodus wordt er twee liter per kleur geladen en schakelt het systeem automatisch over op een nieuwe zak zodra de eerste leeg is. Zo kunt u de lege zakken vervangen zonder dat u de printer hoeft stil te leggen. Dankzij de Roland Printer Assist iPad**-app kunt u veelgebruikte printerfuncties bovendien op afstand beheren.

**iPad is een handelsmerk van Apple, Inc.

 

De ideale combinatie voor maximaal rendement

De perfect combinatie voor uw XT-640 is de Texart CS-64 kalander. Een professioneel hittetransfersysteem dat snel, betaalbaar en gebruiksvriendelijk is.

Lees meer