De toekomst van print en cut de Roland TrueVIS VG-540 en VG-640

Roland introduceert met de TrueVIS VG-540 en VG-640 de toekomst van printen en snijden. Nieuwe printkoppen en snijtechnologie met oersterke degelijkheid. Een totaal redesign zorgt voor een optimaal en veelzijdig resultaat.

Eigenschappen van de TrueVIS VG-540 en VG-640

Next generation printen en snijden met de Roland TrueVIS VG-540 & VG-640

De Roland TrueVIS VG-540 & VG-640 zijn twee next generation machines voor printen en snijden. Deze machine beschikt over de nieuwste generatie printkoppen die de mooiste printkwaliteit leveren. Nieuwe ontwikkelingen rondom de snijtechnologie zorgen ervoor dat uw prints nog preciezer worden uitgesneden. En aangezien technologie er is om ons te dienen is het nog makkelijker te communiceren met uw telefoon, tablet en andere smart devices. U bent dus altijd op de hoogte van het proces.

Een nieuwe generatie printkoppen voor optimaal resultaat

Als u over perfectie praat van printkwaliteit dan spreekt u over de nieuwe printkoppen van de Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​. Deze nieuwe printkoppen leveren inktdruppels in verschillende groottes precies en over een breed printbereik af. Door de perfecte positionering van de inkt is het resultaat subliem.

 

Preciezer en tijd besparen door nieuwe snijtechnologie

​​​De Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​ beschikt over de nieuwste en beste print- en snijtechnologie ooit. Deze machines beschikken over een nieuwe meshouder en nieuw mes. Hierdoor kunt een met een heel breed scala aan materialen werken. Tevens kunt u geperforeerd snijden en overlappend snijden met grotere precisie.

 

Wilt u top restultaat

De Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​​ zijn ontworpen voor gemak. Het strakke frisse nieuwe design zorgt ervoor dat trillingen minimaal zijn waardoor u verzekerd bent van een optimaal eindresultaat. De print- en onderhoudgebieden van de Roland TrueVIS VG-540 & VG-640 zijn voorzien van LED-verlichting. Hierdoor wordt het voor u makkelijker prints uit te voeren tijdens het proces, of onderhoudszones te bekijken. Dankzij zijn verbeterde motor en aandrijfsystemen gaan de toestellen langer mee. Optioneel is het oprolsysteem met extra droging. Hierdoor verbeteren de prestaties van deze machines tijdens grote volume opdrachten.​

 

Roland OnSupport inbegrepen

De Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​​ beschikken over Roland OnSupport, een online systeem waarmee u de status van de printerproductie op afstand kunt volgen. Het systeem brengt u via e-mail op de hoogte van belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer een printopdracht voltooid is of wanneer de inkt bijna op is. Via Roland OnSupport kunt u met één enkele muisklik firmware-updates en belangrijke productinformatie downloaden van een speciale website.

Twee breedtes voor optimale creativiteit

De Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​ is leverbaar in twee maten: de VG-640 is 64” (163 cm) breed en de VG-540 is 54” (137 cm) breed. Deze machines zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Wat dacht u van: dynamische stickers en labels, schitterende banners, opvallende signalisatie, in-het-oog-springende autostickers, krachtige posters en veel meer. Dit omdat wij de markt kennen en weten hoe u maximaal productief bezig wil zijn. Met TrueVIS wordt uw droom van een maximale veelzijdigheid en een optimaal rendement werkelijkheid.

 

De nieuwe, sneldrogende inkt levert uitstekende resultaten

De gloednieuwe TrueVIS-inkt is een grote stap voorwaarts in de eco-solventtechnologie. Deze inkt biedt een breed kleurenspectrum, rijkere volvlakken en zachtere overgangen. Ook voldoet hij aan strenge milieunormen. Deze nieuwe inkt wordt geleverd in zakken van 500 ml die perfect passen in herbruikbare houders. Zo houdt u het steeds netjes en produceert u minder afval. TrueVIS-inkt is verkrijgbaar in configuraties met tweemaal CMYK voor een maximale productiviteit, zeven kleuren (CMYKLcLmLk) voor fijne details en zachte overgangen of acht kleuren (CMYKLcLmLk+Wh) voor nog mooiere prints op een donkere of heldere ondergrond.

 

TrueVIS_INK_ALL

 

Gebruik uw smart device voor controle van productie op afstand

Controleer de productie van uw Roland TrueVIS VG-540 & VG-640​ ​ op afstand met uw smart device en het nieuwe Roland DG Mobile Panel*. U ontvangt statusupdates en kunt op afstand uw productie beheren, testprints maken en reiniging controleren.

*Smartphone / tablet niet meegeleverd.

 

Dual RIP-software inbegrepen

– Calculator die het inktverbruik voorspelt
– Ingebouwde Pantone® en Roland Color spotkleurenbibliotheken
– Gebruikersvriendelijke interface
– Variabele dataprinting
– Ingebouwde tools voor aanpassing van het inktniveau
– Geavanceerde cropping-, tiling- en nestingopties ​

 

Informatie uit volgende bron: Roland