VersaUV LEC2-300

Niet meer leverbaar
Klik hier voor een alternatief product

  • Contour Cut, elke maat en vorm
  • Nieuwe printkop en LED-lampen
  • Meer dekkende witte inkt voor het afdrukken met hoge dichtheid
  • Speciale afwerkingen voor uitzonderlijke effecten en realistische structuren
Offerte of demo aanvragen
De VersaUV LEC2-300 levert ongeëvenaarde levendige rijkdom en levensechte kwaliteit van UV-printen samen met nauwkeurig contoursnijden. Het is de ideale oplossing voor eenmalige en kortlopende productie van labels, emblemen, prototypen en unieke gepersonaliseerde items met een premium uitstraling op een breed scala aan media. Nu kunt u profiteren van deze unieke veelzijdigheid en flexibiliteit om snel te reageren op de uiteenlopende behoeften van uw klanten.

Veelzijdigheid voor een breed scala aan mediatypen

Contour Cut elke maat en vorm

De LEC2-300 is een geïntegreerde printer / snijplotter die zowel nauwkeurig snijdt als afdrukfuncties biedt. Dit apparaat kan elke afgedrukte afbeeldingen, foto’s of tekst automatisch contouren snijden om zelfklevende etiketten, stickers en op maat gemaakte displays te produceren zonder toepassing van een andere machine. Nauwkeurige snijfunctie zorgt voor scherpe, strakke lijnen rond zelfs de meest complexe vormen. Een geperforeerde snijfunctie maakt het mogelijk om zelfklevende media te stansen voor een makkelijker nabewerkingsproces. Gecombineerd met de nieuwe Multiple Print-functie en een nieuw precisieapparaat voor het opnemen van media kunnen partijen met een groot volume efficiënt worden afgedrukt zonder dat er een bewerking plaatsvindt.

Nieuwe printkop en LED-lampen

Een nieuw ontwikkelde printkop en LED-lampen zorgen voor een hogere printkwaliteit. De nieuwe printkop is geoptimaliseerd voor nauwkeurige inktafgifte en controle. Nieuwe, krachtigere LED-lampen verwerken de inkt in korte tijd om zich aan de media te hechten. Als gevolg hiervan worden van kleine tekst tot gedetailleerde structuurpatronen met hoge precisie gereproduceerd. Door de positie van de LED-lampen te optimaliseren, produceert de LEC2-300 beelden van hoge kwaliteit, zelfs in bidirectionele afdrukmodus voor verhoogde productiviteit.

Meer dekkende witte inkt voor het afdrukken met hoge dichtheid

De nieuwe printkop en LED-lampen helpen ook om de inktdichtheid te verhogen. Vooral de opaciteit van witte inkt – vaak gebruikt als basislaag bij het afdrukken op transparante films of donkere materialen – is met maximaal 40% verhoogd. Bovendien maakt een nieuwe HD-modus (hoge dichtheid) die de dichtheid van witte inkt verhoogt in vergelijking met de normale afdrukmodus, het mogelijk om de optimale inktdichtheid te selecteren die aan uw productie-eisen voldoet.

Compact

De LEC2-300 heeft een compact, stijlvol ontwerp dat er elegant uitziet, zelfs in kantooromgevingen. De ruimtebesparende en gebruikersvriendelijke bediening maakt het eenvoudig om meerdere units op te nemen, zelfs in beperkte werkomgevingen. Met de functie Nozzle Mask kan de LEC2-300 in het onwaarschijnlijke geval van een geblokkeerde printkop kunnen gebruikers aangeven welk deel van de printkop moet worden gebruikt . De functie Afvalvloeistofflessenniveau detecteren vraagt ​​gebruikers om afvalvloeistof weg te gooien voordat de fles vol raakt en overloopt.