Roland Max Warranty

2 jaar garantie op hardware, inclusief printkoppen

 

Door de jaren heen hebben onze ECO-SOL MAX-inkten hun betrouwbaarheid bewezen. Daarom bieden wij u een tweede jaar garantie op uw Roland-printer of printer/snijplotter als u de machine exclusief gebruikt in combinatie met ECO-SOL MAX-inkten. Deze garantie noemen we MAX Warranty.

 

Wat houdt Max Warranty precies in?

MAX Warranty is een garantie op hardware en op printkoppen (beperkt*), zolang ze binnen de vastgelegde levenstermijn van 6 miljard dots stuk gaan. De garantie geldt niet voor werkuren, voorrijkosten en vervangonderdelen die in de kostprijs van het onderhoud zijn inbegrepen. Deze worden apart aangerekend door uw Roland Service Center.

U hoeft geen aanvraag in te dienen voor MAX Warranty. Uw Roland Service Center staat hiervoor in en op myRoland kunt u alles op de voet volgen.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Als u aanspraak wil maken op MAX Warranty, moet u voldoen aan enkele voorwaarden. U vindt ze hier:

  • U dient zowel uw toestel als de inkt en de vervangonderdelen bij een geautoriseerde Roland-dealer te kopen.
  • U dient het onderhoudsschema van uw Roland-toestel nauwkeurig op te volgen. Dit schema voorziet een zesmaandelijks onderhoud.
    • Het onderhoud dient uitgevoerd te worden door een geautoriseerd Roland Service Center. Dit Service Center registreert elke onderhoudsbeurt op myRoland.
  • U gebruikt uw toestel enkel met ECO-SOL MAX of ECO-SOL MAX2-inkten. Dit wordt op twee manieren geverifieerd:
    • Op basis van facturen van de geautoriseerde Roland-dealer.
    • Aan de hand van de service en history reports van de machine.

 

Wat zijn de verschillen met de Care-pakketten?

MAX Warranty biedt net als de Care-pakketten een garantie op hardware en printkoppen. De kosten voor onderhoud worden bij MAX Warranty echter apart aangerekend door het Roland Service Center. Care-pakketten daarentegen dekken alle kosten die gepaard gaan met zowel onderhoud als herstellingen.

Ook is er een verschil in looptijd: MAX Warranty biedt twee jaar bescherming, Care-pakketten hebben een looptijd van drie of vier jaar.

De Care-pakketten bieden kortom de meest verregaande bescherming.

Meer informatie over de Care-pakketten

* Beperkte vervanging betekent dat printkoppen die binnen hun levensduur stuk gaan, worden vervangen; dit enkel als het defect niet veroorzaakt is door verkeerd gebruik of door contact met de media.