De Roland Texart RT-640M is een multifunctionele grootformaat sublimatieprinter, ontworpen zodat u met één betaalbaar apparaat direct op transferpapier en direct op textiel kunt printen. De RT-640M is de beste keuze voor grote productie op korte termijn en biedt maximale diversiteit, flexibiliteit en uitstekende printkwaliteit.

Een breed scala aan toepassingen

De RT-640M werkt als een multifunctioneel apparaat en biedt een indrukwekkende reeks toepassingen.

Aan de hand van de digitale indirecte methode (met papier) kunt u met de RT-640M printen op materialen voor sportkleding, strandkleding en mode. Ook op niet-buigzaan materiaal als promotieartikelen, vaste borden, Chromaluxe®, keramische tegels en meer. U kunt de RT-640M ook koppelen aan een 3D vacuümoven om gesublimeerde 3D objecten te creëren voor promotionele of industriële toepassingen.

Door direct op textiel te printen kunt u eenvoudig dubbelzijdige vlaggen en banners produceren, waardoor een dubbelzijdig beeld ontstaat van een enkelzijdige print met veel media.

Een breed scala aan materialen

Met de RT-640M kunt u printen op een breed scala van verschillende materialen en items.

Met de indirecte transfermethode (met papier) kunt u afbeeldingen maken op polyesterweefsels, gemengd polyester/katoen *LYCRA®, nylon, gecoate oppervlakken en voorbewerkte metalen.

Bij direct printen beschikt u over een grote verscheidenheid aan enkel- en dubbelzijdig voorgecoate polyester materialen, zoals vlagpolyester, mesh, backlit, block out en banners.

Gelijkmatig spannen zonder scheeftrekken

De RT-640M is uitgerust met een verstelbaar frontrolsysteem, voor een stabielere en ononderbroken werking. Tevens zorgt deze in combinatie met een media-opname systeem voor een gelijkmatige spanning, zonder scheeftrekken.

Met een inktopvangkanaal in de printerbedding kan de RT-640M perfect printen op dunne ondergronden als voile- of vlagmateriaal. Dat alles leidt tot gedetailleerde, exacte en nauwkeurige prints – perfect gerold op het opnamesysteem.

Levendige kleuren, vloeiende gradaties en superscherpe afbeeldingen.

Verkrijgbaar in 2x 4-kleuren (CMYK) en 8-kleuren (CMYKLcLmOrVi) zorgt Texart inkt voor levendige kleuren met diepe zwarttinten en indrukwekkende details. In de 8 kleuren variantie zorgt de toevoeging van oranje en violet inkt voor een breder kleurenbereik met helder rood, intens oranje en diep paars, terwijl licht cyaan en licht magenta subtiele gradaties en delicate huidtinten bieden.

ErgoSoft Roland Edition 2

De RT-640M is compleet uitgerust met ErgoSoft Roland Edition 2, speciaal ontworpen voor gebruik met Texart printers.

Roland Ink Switching System

Het nieuwe inktsysteem van Roland werkt met luchtdicht verzegelde inktzakken van één liter. In vierkleurenmodus wordt er twee liter per kleur geladen, waarbij het systeem automatisch overschakelt op een nieuwe inktzak zodra de eerste leeg is. Zo kunt u ononderbroken printen. Om de productie nog sneller te laten verlopen, kunt u lege zakken vervangen zonder dat u de printer hoeft stil te leggen.

Geoptimaliseerde printkoppen

De RT-640M heeft geavanceerde 8-kanaals printkopfuncties, met een speciale sublimatie-golfvorm en controle van de onderhoudsvolgorde, voor een efficiënte inktdekking die de operationele kosten drukt. De RT-640-printkop kan zeven verschillende druppelgroottes produceren, voor vloeiende kleuren en gradaties.

Bekijk ook de Roland Texart RT-640

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De RT-640 is een echte meerwaarde voor uw bedrijf dankzij zijn brede waaier aan toepassingen, zoals kledij, signalisatie, interieurdecoratie, modeaccessoires en gepersonaliseerde producten.