De Roland VersaUV S serie beltprinters leveren de ultieme flexibiliteit voor UV-prints om verder te gaan dan standaard printcapaciteiten en de grenzen van directe printmogelijkheden te verleggen. Met een keuze uit configuraties die passen bij individuele productiebehoeften, is het mogelijk om direct CMYK plus wit en gloss te printen op vrijwel elke roll-to-roll, stijve of flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. Met de S-serie zijn de mogelijkheden onbegrensd. Een alternatief voor deze machines is de Roland VersaUV S Serie Flatbed.

Eigenschappen van de Roland VersaUV S serie belt

Beschikbaar in 3 beltmaten:
LEC-330S-B150: 760 x 1470 mm
LEJ-640S-B150: 1625 x 1470 mm
LEJ-640S-B250: 1625 x 2470 mm

 

Uw productie met de Roland VersaUV S serie beltprinters nog flexibeler, stoom uw bedrijf klaar voor de toekomst

De Roland VersaUV S serie beltprinters leveren ongelooflijk veel flexibiliteit zodat u op vrijwel elk verzoek van uw klanten kunt ingaan. Het is de ideale keuze voor drukke dienstverleners van drukwerk met de meest uiteenlopende en creatieve klantenbasis.

U heeft de keuze uit beltbreedtes en -lengtes voor elke productieomgeving en behoefte: 760 x 1470mm, 1625 x 1470mm of 1625 x 2470mm. De S-serie-beltprinters bieden maximale flexibiliteit met een minimale voetafdruk en zijn gemakkelijk te configureren voor een snelle, eenvoudige opstelling tussen verschillende opdrachten.

 

Bied werkelijk unieke kwaliteitsproducten aan uw klanten aan

Voor een krachtige, visuele impact op interieurontwerpen, verkoopdisplays, kunst, promotieartikelen en enkel- of dubbelzijdige signalisatie kan de S-serie belt prachtige speciale effecten printen zoals texturen en reliëf effecten met ECO-UV-witte en gloss inkt.

Ontdek met de Roland VersaUV S serie beltprinters kansrijke, nieuwe markten.

Open een wereld van zakelijke kansen met een vrijwel onbeperkt scala aan printbare substraten en toepassingen. De unieke lage droogtemperatuur van de  UV-inkt van Roland zorgt ervoor dat de Roland VersaUV S-serie beltprinters gebruikt kan worden met een groot aantal standaard substraten en niet-conventionele materialen zoals acryl, kunststof, hout, glas, leer, metaal, banner, vinyl, canvas, papier en meer.

Voldoe aan elke wens van uw klant. Van gepersonaliseerde, op maat gemaakte producten met een hoogwaardige productie van korte cycli tot volumeproductie van gepersonaliseerde goederen en items met bedrijfsmerken. Print ook gebruikelijke maar ook minder gebruikelijke ondergronden, voor binnen- en buitengebruik. Een alternatief voor deze machines is de Roland Versa UV S Serie Flatbed

 

Bron: Roland