TrueVIS SG2 Serie

3 Formaten
SG2-300: 762 mm
SG2-540: 1371 mm
SG2-640: 1625 mm

  • Twee FlexFire-printkoppen
  • True Rich Color – Superieure kleurweergave
  • TrueVIS TR2-inkt

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De TrueVIS SG2-serie is een echte partner voor uw bedrijf. Of u nog maar net begonnen bent of uw uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, de SG2-printers/snijplotters leveren de vertrouwde kwaliteit van Roland. Met de supersnel drogende inkt kunt u prints dezelfde dag nog te afwerken en leveren. TR2-inkten produceren verbluffende, levendige kleuren voor een groot aantal toepassingen – van signalisatie, etiketten en heat transfers tot voertuigwraps en nog veel meer.

 

Automatische pinchrollen

De nieuw ontworpen pinchrollen gaan automatisch omhoog zodat de substraten kunnen worden gesneden zonder dat de rollen over het geprinte gebied lopen. De druk van de zijrollen is ook geoptimaliseerd voor extra nauwkeurigheid tijdens de toevoer van media.

FlexFire-printkoppen

Roland DG FlexFire printkoppen maximaliseren de printprestaties, zodat u zelfs op de hoogste snelheden neutrale grijstinten, levendige kleuren en gladde huidtinten produceert.

Nieuwe mediaklemmen

Slimme nieuwe mediaklemmen zijn voorzien van geïntegreerde groeven, zodat u ze niet hoeft te verwijderen bij het snijden van de vellen.

Breng uw afbeeldingen tot leven met details, kleur en opwinding

De TrueVIS SG2 produceert graphics van uitzonderlijke kwaliteit, in levendige, maar natuurlijke kleuren die zich echt onderscheiden van de massa. Met een verbeterde Print & Cut-nauwkeurigheid en verbeterde productie-efficiëntie kunt u nu dezelfde dag nog uitgestanste stickers en etiketten, opvallende banners, signalisatie, levendige voertuigwraps en nog veel meer produceren en verwerken.

Eigenschappen van de TrueVIS SG2 Serie

Verbeterde workflow

De SG2 bevat een reeks functies om de beste gebruikerservaring te bieden en uw printproductie te stroomlijnen. Snellere insteltijd, optimalisatie van de taken, lager inktverbruik, minder onderhoud enz, om uw productiviteit te verhogen.

 

Nieuw media-opnamesysteem

Een optioneel geautomatiseerd TU4-opnamesysteem biedt twee standen om alles, van dunne folie tot zware canvasmaterialen, vakkundig te verwerken en biedt oprolstabiliteit voor eenvoudige verwerking na het printen.

Nozzle Mask functie

De SG2 biedt natuurlijk de bekende Roland betrouwbaarheid en is ontworpen om u continu aan het werk te houden. In het onwaarschijnlijke geval van een geblokkeerde printkop kunnen gebruikers aangeven welk deel van de printkop moet worden gebruikt, waardoor de productie met minimale impact kan worden voortgezet in afwachting van de komst van een RolandCare-technicus.

 

Roland DG Mobile Panel

Voor een slimmere, naadloze werking kunt u met het Roland DG Mobile Panel  veel nuttige bedieningsfuncties uitvoeren, waaronder testprints en schoonmaken, terwijl u de gebruikershandleiding vanaf uw smartphone of tablet raadpleegt via een Bluetooth-verbinding.

Kies een TrueVIS serie die past bij uw budget en bedrijf

TrueVIS SG2 Serie

TrueVIS VG2 Serie


TrueVIS SG2


TrueVIS VG2


Mediabreedte

Mediabreedte
1625 mm (64")1625 mm (64")
1371 mm (54")1371 mm (54")
762 mm (30")FlexFire Printkop

FlexFire Printkop
x 2x 4Inktconfiguratie

Inktconfiguratie

4 Colours cmyk

4 kleuren: CMYK

8 kleuren: CMYKLcLmLkOr

8 kleuren: CMYKLcLmLkOr

8 kleuren CMYKLcLmLkWh

8 kleuren CMYKLcLmLkWh

4 kleuren: Dubbele CMYK

4 kleuren: Dubbele CMYKToebehoren

Toebehoren
Geautomatiseerd opnamesysteem TU4-64, TU4-54, TU4-30Geautomatiseerd opnamesysteem TU4-64, TU4-54 Verwarmer en ventilator DU2-64, DU2-54