Graveer / Modelleer / 3D

Roland LV-180 en LV-290

Breid uw expertise uit met de Roland LV serie. De compacte en gebruiksvriendelijke LV serie snijdt, graveert en markeert een breed scala aan materialen

Roland MDX 40A

Roland MDX-40A

De Roland MDX-40A is een compact freestoestel waarmee u waarheidsgetrouwe modellen, functionele prototypes en gietvormen maakt. Het toestel is compatibel met een ruime waaier aan kunststoffen.

MDX540A

MODELA PRO II MDX-540

Gebruik de Roland MODELA PRO II MDX-540 om op een snelle en uiterst nauwkeurige wijze functionele prototypes en industriƫle modellen te produceren. U gebruikt hiervoor het materiaal van uw keuze.

EGX-30A

Roland EGX-30A

De EGX-30A is een compact, betaalbaar en gebruiksvriendelijk graveertoestel dat uitermate geschikt is voor bedrijven en winkels die zelf hun graveerwerk willen doen. De EGX-30A is heel eenvoudig te bedienen.

Roland EGX 350

Roland EGX-350

Met de EGX-350 maakt u mooie gravures in uiteenlopende materialen. Voorbeelden zijn kunststof, aluminium, koper en hout. De EGX-350 is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en professioneel toestel.

EGX 400-600

Roland EGX PRO-serie

De EGX-600 en EGX-400 zijn grote, krachtige en snelle graveertoestellen. Ze kunnen tot 100 mm/seconde graveren. Bewerk met deze machines verschillende materialen, zoals hout, kunststoffen en lichte metalen.

Roland monoFab SRM 20

Roland SRM-20

De monofab SRM-20 is de nieuwste generatie freesmachines van Roland DG. De SRM-20 bevat innovatieve functies waardoor hij een stuk preciezer, sneller en gebruiksvriendelijker is dan zijn voorgangers.

Roland ARM 10

Roland ARM 10

Productontwikkelaars, designers en ingenieurs kunnen met dit toestel op een snelle en eenvoudige manier een tastbaar voorbeeld ontwikkelen. Ook gepassioneerde hobbyisten leren de kneepjes snel kennen.