BN2-20 serie

Met de BN2 van de volgende generatie kunt u aanzienlijk hogere printsnelheden bereiken, met handige nieuwe functies, gebruiksgemak en een compact ontwerp dat perfect is voor uw woning, kantoor of winkel.

TrueVIS LG & MG Series

De TrueVIS LG- en MG-serie combineren de flexibiliteit van printen en snijden, de voordelen van UV-LED-printen en TrueVIS- erfgoed en voegen een nieuwe dimensie toe aan het printen van graphics.

Roland TrueVIS VG3 Serie

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

Roland TrueVIS SG3 Serie

Een nieuw ontworpen chassis, componenten van hoge kwaliteit en een reeks verbeteringen aan de verwerking van media maken de SG3 perfect voor de productie van decals, kleine borden, car wraps en nog veel meer!

Roland LEC2-330 & LEC2-640

De VersaUV LEC2-330/640 biedt een ongeëvenaarde UV-print & cut kwaliteit, fantastische kleurweergave, geïntegreerd precisie snijden en uitgebreide mediacompatibiliteit.

TrueVIS SG2 Serie

De TrueVIS SG2-serie is een echte partner voor uw bedrijf. de SG2-printers/snijplotters leveren de vertrouwde kwaliteit van Roland.

TrueVIS VG2-540 en VG2-640

Met meer kleur en betere prestaties werd de nieuwe generatie TrueVIS VG2 printer / snijplotter gebouwd voor uw succes.

Roland XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland VS-640i

De Roland VS-640i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt. Dit nieuwe model is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter die uitgerust is met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt.

Roland VS-540i

De Roland VS-540i bevat een hele reeks verbeteringen op het vlak van productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor biedt dit toestel de veelzijdigheid en de uitzonderlijke printkwaliteit die professionals op de printmarkt verwachten.

Roland BN-20 Serie

De Roland BN-20 serie is de kleinste printer uit ons gamma. Ondanks zijn compacte design is deze desktop printer heel veelzijdig.

Roland VS-300i

De Roland VS-300i heeft alles waar u dol op bent in de VersaCAMM serie en meer. We behouden namelijk alles wat gebruikers waarderen in de VersaCAMM en voegen daaraan toe wat u nog verlangt.