Bizon Pro-800

Start met de massaproductie van textieltransfers. De Bizon Pro 800 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

VersaOBJECT COi-serie

Breng het personaliseren van objecten naar nieuwe hoogten met de VersaOBJECT CO-i-serie UV-vlakbedprinters. Digitaal UV-printen was nog nooit zo veelzijdig en de CO-i Serie is de perfecte oplossing voor het personaliseren van platen of objecten tot 242 mm hoog

VersaSTUDIO BY-20

De gloednieuwe VersaSTUDIO BY-20 is de ultieme direct-naar-film-printer voor op het bureau… en nog veel meer. De BY-20 is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en efficiënt en maakt het decoreren van kleding en accessoires met levendige, gedetailleerde graphics snel en eenvoudig – zelfs voor mensen zonder printervaring.

VersaSTUDIO BD-8

Buitengewoon productaanpassing begint hier. Met de nieuwe VersaSTUDIO BD-8 kan iedereen – zelfs mensen zonder enige ervaring – snel en gemakkelijk levendige en gedetailleerde afbeeldingen printen op een groot aantal voorwerpen.

VersaObject MO-240

Breid uw bedrijf uit met high-definition, high-speed digitaal printen dankzij de VersaOBJECT MO-240. Onze geavanceerde UV-vlakbedprinter geeft u de kracht om een groeiende direct-printmarkt te domineren

RollOver

De innovatieve en trendsettende Rollover Flatbed Applicator biedt eenvoudigweg een betere manier om de dagelijkse uitdagingen in de sign making industrie op te lossen.

BN2-20 serie

Met de BN2 van de volgende generatie kunt u aanzienlijk hogere printsnelheden bereiken, met handige nieuwe functies, gebruiksgemak en een compact ontwerp dat perfect is voor uw woning, kantoor of winkel.

Roland VersaOBJECT CO Serie

Til objectaanpassing naar nieuwe hoogten met de VersaOBJECT CO serie UV-vlakbedprinters. Digitaal UV-printen was nog nooit zo veelzijdig

Roland EU-1000MF

Met de Roland EU-1000MF kunt u nu op hoge snelheid rechtstreeks printen op substraten tot wel 2.440 mm x 1.220 mm en een maximale hoogte van 95 mm. Niet alleen kunt u printen op PVC-panelen, maar ook op schuimpanelen, golfkarton, aluminium platen en nog veel meer.

SK2 Large Digital Cutter

Met de iECHO SK2 beschikt Man Print & Sign over een nieuwste geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

TrueVIS LG & MG Series

De TrueVIS LG- en MG-serie combineren de flexibiliteit van printen en snijden, de voordelen van UV-LED-printen en TrueVIS- erfgoed en voegen een nieuwe dimensie toe aan het printen van graphics.

Roland TrueVIS AP-640

Wilt u de volgende stap zetten in uw bedrijf breid het dan nu uit met nieuwe toepassingen, lage bedrijfskosten en de sneldrogende voordelen van ’s werelds eerste resinprinter.

Roland BN-20D

Met de VersaSTUDIO BN-20D krijg je de uitstekende eigenschappen en legendarische betrouwbaarheid van Roland DG’s meest verkochte machine de: BN-20, plus de voordelen van een geïntegreerd direct-to-film oplossing.

BIZON ULTRA i3200

De BIZON S-serie is de nieuwste super grootformaat inkjet printers in ons assortiment. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit, en dit alles in het supergrote formaat tot 3.20 meter breed.

Roland TrueVIS VG3 Serie

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

B-Max Transfer Pro 350 & 400

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. De B-Max Transfer kan een maximale mediabreedte aan van 35cm & 40cm. Dit is een totaalproduct dat een printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

Roland TrueVIS SG3 Serie

Een nieuw ontworpen chassis, componenten van hoge kwaliteit en een reeks verbeteringen aan de verwerking van media maken de SG3 perfect voor de productie van decals, kleine borden, car wraps en nog veel meer!

Hotronix 360 IQ Hat Press

Met dit innovatieve 360°-printgebied kunt u de voor-, achterkant en zijkanten van een pet bedrukken zonder deze van de pers te verwijderen.

Roland XT-640S-F

De XT-640S-F is ideaal voor kledingprinters, kledingfabrikanten of voor wie gepersonaliseerde stoffen produceert. Het is verkrijgbaar in 3 maten met een vacuümtafel inbegrepen, samen met een optioneel jigsysteem waarmee tot 6 kledingstukken

CAMM-1 GR2 Serie

De Roland GR2 serie grootformaat snijplotters zijn gebouwd om naadloos in uw print-then-cut workflow te passen en vanaf de eerste dag snelle, ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Bizon BU-650

De Bizon BU-650 laminator kan lamineren tot een maximale mediabreedte van 650 mm. Dit maakt het de meest geschikte laminator voor de Roland VersaSTUDIO BN-20.

B-Max Transfer Pro 600

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer 600 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

Bizon MP550

De Bizon MP500 bevat een ingebouwde LCD-scherm met bedieningsknoppen, schokdempers en een semi-automatische werking. Hierdoor is de Bizon MP500 de ideale pers voor kleine oplages.

Bizon MP2000 Dual Pro

De Bizon MP2000 Dual Pro bevat 2 platen van 40 x 50 cm. Hierdoor verhoogt u aanzienlijk uw productiehoeveelheid en snelheid. Het Laser Uitlijningssysteem zorgt gemakkelijk voor een perfecte plaatsing van uw transfer.

Bizon MP2000

De Bizon MP2000 van 40 x 50 cm kan gebruikt worden in “swinger” modus of in “draw” modus. Deze hittepers biedt een extra beveiliging voor een veilige warmtevrije werkomgeving, touchscreen-instellingen, digitale timer en temperatuurweergave.

Bizon Cap Press

Deze hittepers kunt u gebruiken zonder compressor. De Bizon Cap Press heeft een automatische open functie door middel van magneten en beschikt over een digitale timer, druk en temperatuur regelaar.

Bizon MP1000

De Bizon MP1000 van 40 x 50 cm kan gebruikt worden in “swinger” modus of in “draw” modus. Deze hittepers biedt een warmtevrije werkruimte, touchscreen-instellingen, digitale timer en temperatuurweergave.

Ricoh Ri 2000

De Ricoh Ri 2000 tilt printen op textiel naar een hoger niveau. Grote volumes leveren en efficiënt en doelmatig voor bedrijven die kleine en grote opdrachten aannemen.

Ricoh Ri 1000

De Ri 1000 kan een kleurenafbeelding in slechts 28 seconden op een lichtgekleurd T-shirt afdrukken. Met CMYK + witte inkt om afbeeldingen op licht- en donkere stoffen af te drukken.

Ricoh Ri 100

De Ricoh Ri 100 is een textielprinter voor iedereen. Deze textielprinter print met de modernste inkjettechnologie ontwerpen en foto’s direct op textiel.

iECHO PK1209 Pro & Pro Max

De iECHO PK is uitgerust met verschillende gereedschappen zoals een automatische aan- & afvoersysteem en een vacuümtafel. De PK kan snel en accuraat trimmen, rillen, markeren, perforeren, contour- en doorsnijden tot maximale afmetingen van 120cm × 90cm.

Roland LEC2-330 & LEC2-640

De VersaUV LEC2-330/640 biedt een ongeëvenaarde UV-print & cut kwaliteit, fantastische kleurweergave, geïntegreerd precisie snijden en uitgebreide mediacompatibiliteit.

Roland VersaUV LEC2 S-Series

Met de Roland VersaUV LEC2 S-Series kunt u direct printen op vrijwel elke harde en flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. Er zijn verschillende maten beschikbaar om aan alle productieomgevingen te voldoen.

iECHO BK4

Met de IECHO BK4 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

Roland ZT-1900

De Roland ZT-1900 industriële sublimatieprinter is ontworpen voor het meest veeleisende textieldrukwerk. Een 190 cm brede machine met een stevig toevoersysteem.

Bizon PRO-HT

Door de enorme toename van het printen op textiel is de PRO-HT serie ontworpen voor rol tot rol sublimatie en het transfereren van losse eenheden.

TrueVIS VF2-640

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje.

Roland XT-640S-DTG

Wat de XT-640S-DTG uniek maakt zijn de inschuifbare en uitneembare platen. Deze nieuwe toevoeging stelt gebruikers in staat om full-colour ontwerpen rechtstreeks op meerdere T-shirts en kleding te printen.

Roland SF-200

De Roland SF-200 is een eco-solvent vlakbedprinter. Deze machine is ideaal voor full-colour prints en digitaal printen op een breed scala aan gevoelige substraten.

Roland VersaUV LEF2-300D

De VersaUV LEF2-300D is een LEF2 model met een hoogte van 200 mm. Dat biedt niet alleen plaats voor hogere artikelen, maar het ondersteunt ook een groter assortiment aan mallen, waardoor het printmogelijkheden nog verder word uitgebreid.

Roland IU-1000F

Voor topprestaties en onbeperkte afdrukmogelijkheden levert de IU-1000F UV-LED flatbed printer de snelheid, nauwkeurigheid en kleurbereik die uw klanten eisen.

TrueVIS SG2 Serie

De TrueVIS SG2-serie is een echte partner voor uw bedrijf. de SG2-printers/snijplotters leveren de vertrouwde kwaliteit van Roland.

Roland LV-290

Breid uw expertise uit met de Roland LV serie. De compacte en gebruiksvriendelijke LV serie snijdt, graveert en markeert een breed scala aan materialen

Roland VersaUV LEF2-300

De roland VersuUV LEF2-300 maakt het makkelijker om foto’s op vlakke ondergronden te printen. Een breed scala aan materialen kan tot wel 100mm dik worden geprint.

Roland VS-540

De VersaCAMM VS-serie print en snijdt automatisch contourbeelden zonder tussenstappen voor maximale efficiëntie. De VS-serie levert een breed proceskleurengamma evenals metallic en witte inkten met hoge dichtheid, perfect voor flexografie-, offset- en diepdrukcomposities. Goud, zilver en metallic steunkleuren kunnen worden gereproduceerd.

VersaUV LEC-330 en LEC-540

Niet meer leverbaar
Klik hier voor een alternatief product

De Roland VersaUV LEC-330 en de LEC-540 combineren LED-UV-printen met snijden. Deze machine levert een uitstekende printkwaliteit op een grote reeks materialen. De prints zijn direct droog, zodat u ze meteen kunt verwerken.