Pre-Treater-IV

Pre Treater IV

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van pre treaters is de Pre Treater IV. Een automatisch high-end pretreat systeem voor professionele gebruikers.

Roland VersaUV S serie beltprinters

Roland VersaUV S serie beltprinters

Ultieme flexibiliteit voor UV-prints om verder te gaan dan standaard printcapaciteiten.

roland-versauv-S-serie

Roland VersaUV S Serie

Met de Roland VersaUV S serie kunt u direct CMYK plus wit en gloss printen op vrijwel elke stijve of flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. 

Bizon-Pro-RS

BIZON PRO-RS

De Bizon PRO-RS is het zwaardere model ten opzichte van de Bizon PRO-E. Voordelen zijn een afsnij unit, hogere maximale druk en een rolhouder.

Bizon-Pro-E

BIZON PRO-E

De zeer gebruiksvriendelijke Bizon grootformaat laminatoren met verwarmde bovenwals beschikken naast de automatische snelheid- en drukinstellingen ook over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

bizon-applicatie-tafel

Bizon Applicatie Tafel

De Bizon Applicatie Tafel is een tafel applicator met een verlichte ondergrond voor het snel en probleemloos aanbrengen van diverse zelfklevende materialen op een vlakke ondergrond.

Roland-camm-1-gr-serie

Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

De Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420 zijn volledig opnieuw ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit, zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid en extra state-of-the-art snijfeatures.

roland-versauv-lef-12i

Roland VersaUV LEF-12i

De VersaUV LEF-serie omvat vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10 cm hoog.

Roland-VersaUV-LEF-200

Roland VersaUV LEF-200

De Roland VersaUV LEF-200 print tot een printhoogte van 100mm en heeft een printbed van 508 x 330 mm en optionele primer. Wilt u maximaal personaliseren? Dan is deze machine voor u.

TexJet-More

TexJet More

De TexJet More printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.

TexJet-Echo

Texjet Echo

De Texjet Echo printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.

Roland-TrueVIS-SG-Serie

Roland TrueVIS SG-300 en SG-540

Bent u klaar voor de next level van uw business? De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark nodig heeft.

SP-540i

Roland VP-540i

To succeed in today’s competitive business environment, you need to produce quality promotional materials while saving as much time and money as possible. Like many companies, you may be outsourcing your graphics with mixed results. If this is the case, then it’s time for a change. Start “insourcing” with a Roland VersaCAMM Series printer/cutter, the … Vervolgd

ShortThee

TexJet shorTee

De TexJet shorTee printer is het instapmodel met de kracht en functionaliteit van een high-end machine. Perfecte afdrukken op textiel keer op keer.

TrueVIS VG-540 & VG-640

TrueVIS VG-540 & VG-640

Roland introduceert met de TrueVIS VG-540 & VG-640 de toekomst van printen en snijden. Nieuwe printkoppen en snijtechnologie met oersterke degelijkheid.

Roland-Lef-300

Roland VersaUV LEF-300

De Roland VersaUV LEF-300 print op diverse materialen en heeft een maximale printhoogte van 100mm. Wilt u maximaal personaliseren? Dan is deze machine voor u.

Roland-XT-640

Roland XT-640

Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT-640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. U creëert allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie.

Roland-SOLJET-EJ-640

Roland EJ-640

De Roland SolJet EJ-640 is de nieuwste machine van Roland. De zeer degelijke kwaliteit en uitgebreide toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de Roland SolJet EJ-640 uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

texjet-plus-advanced

TexJet PLUS Advanced

De TexJet PLUS Advanced printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productie capaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt.

texjet-plus-long

TexJet PLUS Long

De TexJet PLUS Long printer combineert de betrouwbaarheid van de TexJet PLUS serie met het printen op grotere oppervlakten met verschillende applicaties.

Roland XR 640

Roland XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland-VP-300

Roland VP-300

De Roland VP-300 heeft diverse upgrades voor sneller printen, makkelijkere bediening en precisie resultaat. Daarnaast beschikt deze machine over variabele druppel technologie. Deze machine kan printen plus snijden en is in twee breedtes verkrijgbaar. De 76.2 cm brede variant (Roland VP-300) en de 137.16 cm brede variant (Roland VP-540) Deel dit product

Roland-SP-540V

Roland SP-540V

De Roland SP-540V is een machine uit de VersaCAMM serie. Roland’s best verkopende print/cut machines. De Roland SP-540V is een laag geprijsde digitale printer verkrijgbaar in een 30 inch (Roland SP-300V) brede en 54 inch(Roland SP-540V) breed model. Met 4 kleuren printen en digitaal snijden in 1 apparaat kunt u deze machine gebruiken voor een breed … Vervolgd

Roland-SP-300V

Roland SP-300V

De Roland SP-300V is onderdeel van de VersaCAMM serie. Roland’s best verkopende print/cut machines. De Roland SP-300V is een laaggeprijsde digitale printer verkrijgbaar in een 30 inch (Roland SP-300V) brede en 54 inch (Roland SP-540V) breed model. Met 4 kleuren printen en digitaal snijden in 1 apparaat kunt u deze machine gebruiken voor een breed scala … Vervolgd

mix

Zeefdruk/Digitale Print

De Texjet PLUS Advanced dtg printer is uitgerust met het “easy table serie” systeem dat bestaat uit de basis en de uitwisselbare platen. Deze zijn ontworpen om samen te werken.

Roland-VS-640i

Roland VS-640i

De Roland VS-640i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt. Dit nieuwe model is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter die uitgerust is met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt.

Roland-VS-540i

Roland VS-540i

De Roland VS-540i bevat een hele reeks verbeteringen op het vlak van productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor biedt dit toestel de veelzijdigheid en de uitzonderlijke printkwaliteit die professionals op de printmarkt verwachten.

roland-rs640

Roland Versa Art RS-640

De VersaArt RS-640 ECO-SOL Max is gemaakt om uw organisatie een voordeel te geven ten opzichte van de concurrentie. Met de Roland VersaArt RS-640 haalt u een topkwaliteit breed formaat inkjet printer in huis.

Seiko Colorpainter H74S

Seiko Colorpainter H74S

ColorPainter H-74s achieves class-fastest printing speed of 50 smph (538 sfph)* with 8 colors and 100 smph (1,075 sfph)* with 4 colors while maintaining extremely high image quality and color density, and meets the requirements for professional quality outdoor graphics and high volume users.

Pre-Treater

Pre Treater III

Bereik levendige kleuren, scherpere details en nog betere wasbestendigheid met de Pre-Treater III. Een automatische voorbehandeling oplossing voor donker gekleurde stukken en polyester mixen.

Roland Texart CS-64

De Texart CS-64 kalander is een professioneel hittetransfersysteem dat snel, betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Het is kortom de perfecte partner voor de Texart RT-640 sublimatieprinter.

CAMM-1-PRO-CX-series

CAMM-1 PRO CX-series 300

Roland Takes Signmaking to New Heights. Roland revolutionizes signmaking with the CAMM-1 PRO CX-series of professional cutters.

Roland GX 24

Roland GX- 24

De Roland GX-24 is onze populairste snijplotter. Het toestel is erg eenvoudig in gebruik en uiterst nauwkeurig. Het is de perfecte keuze voor elke beginnende signmaker.

Roland VP 540

Roland VP-540

De Roland VP-540 is een van ’s werelds meest veelzijdige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke printers & cutters. Het combineert prachtig vier kleuren inkjet printen met precisie contour snijden voor foutloze resultaten.

hittepers

Clam Basic

De Clam Basic is de ideale hittepers voor starters die kleding bedrukken serieus nemen. Met een winnende prijs/kwaliteit verhouding de juiste keuze voor u.

sprint-mag

Sprint Mag S, L, XL

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Daarnaast beschikt deze serie over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

sprint-mag

Sprint Mag Hover

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Daarnaast beschikt deze serie over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

Hottronix-Air-Fusion

Hotronix Air Fusion

De Hotronix Air Fusion is de beste pers voor bulkwerk. De kracht van deze pers is de precieze, veilige en eenvoudige bediening gecombineerd met een automatische persfunctie.

Sprint-Mag-Cap

Sprint Mag Cap

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Daarnaast beschikt deze serie over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

hotronix

Hotronix Fusion

De toekomst van hittepersen is de Hotronix Fusion. Deze innovatieve hittepers heeft een simpel touch screen voor het eenvoudig instellen en opslaan van diverse pers programma’s.

Maxx-Clam-SXL

Maxx Clam S, L, XL

De Maxx Clam hittepersen zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding. De openingshoek van de Maxx Clam serie hittepersen is zeer groot.

Hotronix-dual-air-fusion

Hotronix Dual Air Fusion

Hittepers voor medium en hoge volumes. Let op: de Hotronix Dual Air Fusion laat een operator bijna 50% meer kledingstukken bedrukken vergeleken met een swing arm hittepers.

cap-pers-2

Maxx Cap Digital

De CapPers is volledig digitaal en zeer eenvoudig in de bediening. De pers komt zeer snel op temperatuur en is geschikt voor alle vormen van transfer. Temperatuur en tijd zijn gemakkelijk en digitaal in te stellen.

Roland RT 640

Roland RT-640

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De Roland RT-640 kan een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, dankzij zijn brede waaier aan toepassingen.

Roland MDX 40A

Roland MDX-40A

De Roland MDX-40A is een compact freestoestel waarmee u waarheidsgetrouwe modellen, functionele prototypes en gietvormen maakt. Het toestel is compatibel met een ruime waaier aan kunststoffen.

MDX540A

MODELA PRO II MDX-540

Gebruik de Roland MODELA PRO II MDX-540 om op een snelle en uiterst nauwkeurige wijze functionele prototypes en industriële modellen te produceren. U gebruikt hiervoor het materiaal van uw keuze.

Roland LEF 20

Roland LEF 20

De VersaUV LEF-serie omvat twee vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10 cm hoog.

Roland LEF 12

Roland LEF-12

De VersaUV LEF-serie omvat twee vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10cm hoog.

VersaUV LEC-540

Roland LEC-540

De Roland LEC-540 combineert LED-UV-printen met snijden. Deze machine levert een uitstekende printkwaliteit op een grote reeks materialen. De prints zijn direct droog, zodat u ze meteen kan verwerken.

Roland LEC 330

Roland LEC-330

De Roland LEC-330 combineert LED-UV-printen met snijden. Deze machine levert een uitstekende printkwaliteit op een grote reeks materialen. De prints zijn direct droog, zodat u ze meteen kunt verwerken.